?>

Pot sa închiriez o mașină de la aeroport?

Mașina este cel mai folosit mijloc de transport, fie că mergem la muncă, ducem copiii la grădiniță, facem cumpărături sau mergem în vacanță. Cu toții știm deja cât de comod este să te deplasezi cu mașina.

Dacă ai în plan să călătorești, dar nu ai mașină personală, poți oricând să închiriezi o mașină de la aeroport. Există companii de rent a car care au sediu în apropriere de aeroport sau au ghișee chiar în terminal.

Există și varianta să iei autobuzul odată ce ai ajung la aeroport, dar dacă vrei comfort cu siguranță vei alege serviciul de rent a car în România.

Cât timp durează să închiriezi o mașină?

Nimănui nu-i place să stea la cozi interminabile, mai ales dacă au călătorit multe ore cu avionul. De obicei nu durează mult timp să închiriezi o mașină, însă dacă este coadă mare pentru a nu pierde prea mult timp, asigură-te că ai toate actele pregătite atunci când îți vine rândul (act de identitate, permis auto și card bancar).

Chiar dacă te grăbești nu face greșeala să nu citești contractul de închiriere auto. Verifică contractul și de două ori, dacă este nevoie.

 

Check Also

În vacanță cu rulota închiriată

Există oameni care preferă să meargă în vacanță cu rulota închiriată în locul transportului în …