?>

Închirieri trotinete electrice București

București este cunoscut ca fiind un oraș aglomerat, cu un trafic infernal. Cu toate acestea, Bucureștiul rămâne un oraș al nenumăratelor oportunități și avantaje, pe toate planurile.

În mod constant apar metode pentru fluidizarea traficului rutier din capitală. Unele funcționează, altele din nefericire nu.

Una dintre metodele apărute, care se pare că funcționează din ce în ce mai bine, este serviciul de închiriere trotinete electrice în București.

Trotineta electrică este ideală atunci când vrei să te deplasezi pe distanțe scurte în oraș. Este foarte ușor de folosit și comod în același timp.

Cum funcționează serviciul de închiriere trotinete electrice?

Pentru a închiria trotinete electrice este nevoie de o aplicatie pe mobil. Plata se va face cu cardul. Trotinetele sunt amplasate în cele mai frecventate locuri din oraș.

Odată ajunși la locul destinației, oamenii vor parca trotineta într-o zonă sigură, marcată pe harta din aplicație. De obicei, lângă zona marcată se află și o parcare pentru biciclete.

Dacă utilizatorul lasă trotineta unde dorește va fi amendat.

Costurile diferă în funcție de compania de închiriere trotinete electrice. Dacă unele companii oferă deblocare trotinetei gratis, altele solicită taxa de 2 lei.

Prețul curselor începe de la 0,1 minutul.

 

Check Also

În vacanță cu rulota închiriată

Există oameni care preferă să meargă în vacanță cu rulota închiriată în locul transportului în …