Închiriere snowboard Predeal

De Sărbători numărul scăzut de turiști nu s-a datorat restricțiilor, ci din cauza faptului că nu a nins suficient de mult la munte. De două săptămâni a început să ningă ca în povești în România. Temperaturile sunt destul de ridicate, însă prognoza meteo este pe placul iubitorilor de zăpadă.

Situația este una favorabilă și pentru patronii de pensiuni și cabane. Față de anii trecuți, prețurile pentru cazare nu au crescut.

În Predeal stratul de zăpadă este perfect pentru snowboard. În ultimele zile mii de turiști au urcat la munte pentru a practica sporturile de iarnă. Mulți dintre aceștia au preferat să închirieze echipament complet: schiuri, clăpari, bețe sau snowboard, boots și cască. Prețurile pornesc de la 30 de lei pe zi.

Pentru cei interesați de cursurile individuale de ski sau snowboard, prețurile pornesc de la 100/120 de lei ora. Deoarece locurile sunt limitate din cauza miilor de turiști, trebuie făcută rezervare dinainte de a ajunge la munte.

Predeal este una dintre cele mai frumoase și renumite stațiunii montane din România. La mare altitudine, munții înzăpeziți oferă un spectacol extraordinar.

Bucură-te și tu de zăpadă și hai la munte împreună cu prietenii sau familia!

Check Also

În ce condiții pot șoferii începători să închirieze o mașină?

Șoferii începători sunt văzuți de foarte multă lume drept pericole publice. Acest lucru mi se …