?>

În ce condiții pot șoferii începători să închirieze o mașină?

Șoferii începători sunt văzuți de foarte multă lume drept pericole publice. Acest lucru mi se pare total greșit. Nimeni nu s-a născut învățat. La un moment dat, cu toții am fost șoferi începători. Cum poate un șofer să capete experiență, decât conducând cat mai des?

Serviciile de închirieri auto sunt o alternativă confortabilă de deplasare pe distanțe lungi sau scurte. Orice șofer care deține permis poate închiria o mașină în România. Însă, lucrurile se complică puțin atunci când un șofer începător dorește să închirieze o mașină.

Legea spune că, un șofer începător poate închiria o mașină doar dacă are 21 de ani și permisul de conducere de un an. Cel mai probabil compania de închirieri auto va cere o taxă mai mare șoferilor începători.

Întrucât compania de închieri auto impune reguli stricte șoferilor începători, cei care se gândesc să închirieze o mașină trebuie să fie conștiincioși și extrem de atenți la drum.

Nu este indicat ca un șofer începător să plece la drum lung cu mașina închiriată. Dar, dacă chiar este nevoie, cel mai bine este să mai fie în mașină și un șofer cu experiență.

Drum bun şi toate cele bune!

Check Also

În vacanță cu rulota închiriată

Există oameni care preferă să meargă în vacanță cu rulota închiriată în locul transportului în …